radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home Mobilitat Una nova vaga de Renfe afecta demà el servei de Rodalies

Una nova vaga de Renfe afecta demà el servei de Rodalies

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 541 0

Aquest divendres, el sindicat CGT de l’empresa Renfe ha convocat una nova jornada de vaga que es durà a terme amb dues aturades parcials.

Igualment com la protesta del passat 14 d’agost, la primera franja d’aturades es farà de les 12 del migdia a les 4 de la tarda, amb un 40% de serveis mínims a Rodalies. La següent aturada serà de les 8 del vespre fins a la mitjanit, també amb el mateix percentatge de trens. Fora d’aquests horaris, el servei de trens serà l’habitual.

Pel que fa als combois de Llarga distància i AVE hi haurà un 78% del servei durant les aturades parcials, i de Mitja distància i Avant circularan 2 de cada 3 trens.

Segons ha informat la companyia ferroviària, als passatgers afectats per la vaga que hagin comprat bitllets de Llarga i Mitja distància amb anterioritat se’ls oferirà viatjar en un altre tren amb horari aproximat al qual tenien previst.

En cas que no es vulgui fer el viatge, els usuaris poden anul·lar o canviar el bitllet per una altra data sense cap cost afegit.

A la vaga de demà divendres se li sumarà una nova jornada d’aturades aquest mateix diumenge 1 de setembre, amb la mateixa afectació del servei.

Entre altres reivindicacions, els treballadors de Renfe reclamen un augment de les taxes de reposició a la plantilla.

Per a més informació es pot consultar aquest enllaç: Serveis mínims per la vaga de Renfe a Catalunya