radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Salut Palafolls prepara un nou curs de classes d’educació postural per a gent gran

Palafolls prepara un nou curs de classes d’educació postural per a gent gran

Salut Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 406 0

L’Àrea de Serveis de Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha obert aquest dilluns les inscripcions per una nova edició del curs d’educació postural per a gent gran, que s’imparteix any rere any al nostre municipi.

Es tracta de classes que tenen per objectiu facilitar l’exercici i el moviment a les persones de la tercera edat d’una manera adequada, i s’impartirà en dos llocs habituals, com seran l’antiga fàbrica del Forroll, a Sant Lluís, i la Masia de Can Florenci, al centre.

Xesca Torres és membre de l’Àrea de Serveis Socials del consistori palafollenc.

Les classes, que comencaran el proper 18 de setembre, es faran els dilluns i els dimecres. Seran de 9 a 10 del matí al Forroll i una hora més tard, de 10 a 11 h, al Casal de la Dona.

Des de l’Àrea de Serveis Socials es puntualitza que els usuaris del Respir també tenen la possibilitat de realitzar aquest tipus de classes a les instal·lacions del mateix servei.

Segons Torres, fins avui les classes d’educació postural han tingut molt bona rebuda entre el col·lectiu de gent gran de Palafolls.

Les inscripcions per participar en les classes d’educació postural d’aquest pròxim curs estan obertes des d’ahir i fins al dia 6 de setembre, i es fan de manera presencial a l’Àrea de Serveis Socials del consistori, al carrer Francesc Macià número 1, 2n pis.

Per inscriure’s cal tenir almenys 65 anys -tot i que les classes també estan obertes a persones més joves però amb algun tipus de discapacitat- i estar empadronat a Palafolls. Les classes són de caràcter gratuït.