Bona valoració de la Festa Major de Sant Genís, que es planteja novetats per properes edicions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat cap de setmana, Sant Genís de Palafolls ha tornat a celebrar la seves festes, amb un programa d’activitats per tots els públics, i que van arrencar ja divendres amb visites guiades de caire històric per aquesta part del municipi per part del divulgador local Xavier Salicrú.

De cara a dissabte, les activitats infantils van protagonitzar la tarda amb animació i xocolatada, i de cara al vespre un centenar de veïns de Sant Genís van assistir al sopar de germanor i de Festa Major, dut a terme pel Restaurant Masia Gibert.

Teresa Salichs, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Genís, feia ahir bona valoració de la celebració de les festes als micròfons d’aquesta emissora i avançava alguns canvis i la inclusió d’algunes novetats de cara a properes edicions.

Per exemple, Salichs explica que es plantegen la celebració d’un concurs de dibuix infantil i continuar consolidant el sopar popular, que cada cop rep més participació.

La Festa Major de Sant Genís va seguir ahir diumenge amb l’ofici solemne a l’Església, amb l’actuació de la Coral Palatiolo, les sardanes de la Cobla Palafolls i també les havaneres i el rom cremat amb La Vella Lola, ja al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics