radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Mobilitat Arrenquen les obres a la passera que connecta Sant Lluís amb el nucli de Palafolls

Arrenquen les obres a la passera que connecta Sant Lluís amb el nucli de Palafolls

Mobilitat Obres

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 667 0

Foto: RP

Avui dilluns era la data fixada pel consistori per donar el tret de sortida a les obres per canviar el ferm d’aquest pont peatonal que connecta el barri de Sant Lluís amb el nucli del municipi, i que passa per sobre la carretera d’accés a la Costa Brava.

A primera hora d’aquest matí, la passera ja estava tancada als usuaris, i l’Ajuntament de Palafolls treballa amb la previsió que aquesta primera setmana d’obres serveixi per retirar el ferm antic malmès. Ja de cara a la setmana vinent i durant el setembre es treballarà amb la instal·lació de les noves planxes metàl·liques, fetes d’alumini antilliscant.

El consistori espera que les obres s’allarguin fins el proper dia 20 de setembre, moment en què es preveu reobrir la passera, amb el curs escolar ja en marxa.

Els treballs de substitució del paviment del pont tindran un cost de 141.000 euros finançats per la Diputació de Barcelona.

Un cost que, segons ha assegurat l’Ajuntament, no es pot repercutir a l’empresa que va construir la infraestructura ja que va actuar segons s’estipulava al contracte.

La passera va ser inaugurada ja fa més de 5 anys, i malgrat que la fusta de Finlàndia que tenia com a ferm es presentava com una de les seves singularitats més destacades, aquesta va començar a donar problemes pocs mesos després de començar a fer-se servir, degut a factors com la climatologia, l’aigua, els actes vandàlics i l’incivisme.