radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home General Enxampen un malgratenc a qui li xivaven les respostes de l’examen de conduir

Enxampen un malgratenc a qui li xivaven les respostes de l’examen de conduir

General

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1006 0

Els responsables dels examens de conduir a la Rioja van sorprendre un home de 39 anys, d’origen marroquí i veí de Malgrat de Mar, mentre li facilitaven les respostes de l’examen teòric a través d’aparells electrònics.

Davant les sospites dels responsables, l’home va ser apartat a una sala per tal de ser inspeccionat per la Guardia Civil, que va trobar adherit al seu cos un telèfon mòbil en el que la càmera de fotografiar estava enganxat a un dels botons de la camisa, degudament manipulat per permetre veure perfectament les preguntes de l’examen.

A més, a la butxaca tenia un petit equip receptor que enviava la senyal a un petit audífon que l’home portava dins l’orella i per on rebia les respostes que li enviava, des de l’exterior, una altra persona que no va ser identificada.

Agents de l’agrupació de trànsit de la Guardia Civil van aixecar acta i van intervenir el material usat per l’home per tal ser destruit. Per la seva banda la Jefatura Provincial de Tráfico de La Rioja va qualificar de “no apte” a l’implicat.

D’altra banda, dimecres a la nit es va produir una persecució policial de més de set quilòmetres entre Tordera i Blanes.

Pels volts de tres quarts de nou de la nit es va activar una de les alarmes de les càmeres de videovigilància de la Policia Local de Tordera a la urbanització de Mas Mora. En concret, la d’un vehicle robat que hauria participat en robatoris en domicilis. Arran del fet, va iniciar una persecució, el van intentar aturar però va saltar-se les indicacions. Ràpidament, els agents van donar l’alerta a la resta de cossos policials de la zona. El vehicle va anar en sentit Blanes i va arribar a circular per diversos carrers del municipi seguit pels agents. Finalment, se li va perdre el rastre fins que la Policia Local de Blanes amb els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle fugit a Valldolig, en concret, al carrer de Sant Pere del Bosc. Dels ocupants del vehicle ni rastre, se’ls busca.