radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Cap de setmana de festa veïnal de Mas Carbó

Cap de setmana de festa veïnal de Mas Carbó

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 345 0

A l’estiu és habitual que les diferents zones del nostre municipi celebrin les seves festes veïnals. Ho ha fet Mas Reixach i aquest cap de setmana ho farà també Mas Carbó i Sant Genís.

El programa d’actes de la urbanització és molt més reduït que la festa major de Sant Genís i queda reduït a dos actes.
De fet són els dos actes habituals a la festa veïnal.
D’entrada demà al matí hi haurà festa infantil amb animació pels més petits amb música. La trobada infantil acabarà amb una festa de l’escuma i una gran xocolatada.

Ja de cara al vespre arriba l’activitat de comunió i fraternitat entre els veïns de la zona propera al castell. Serà amb el sopar popular que s’oferirà al local social de la urbanització a partir de quarts de 10 del vespre. Hi ha dos menús per triar. El primer amb pollastre amb patates i amanida i el segon amb un assortiment d’embotits i amanida. Els dos menús inclouen beguda, postres i pa. Ho ha explicat en Xavier Mas, responsable de l’Associació de veïns de Mas Carbó.

Els tiquets es podien comprar fins dimecres al local social de la urbanització.
Acostuma a ser un sopar molt íntim, que un cop acaba comença el ball amb música a la pista esportiva del local social. Mas explica que a poc a poc hi ha més assistència de gent als actes, fins i tot gent que ve de fora per tenir alguna vinculació amb la urbanització.

Amb aquestes dues festes del cap de setmana a Sant Genís i Mas Carbó acabaran les festes veïnals que enguany no han comptat amb activitats a Sant Lluís ni a Santa Maria, els barris més importants del nostre poble.
A partir del 5 de setembre arribarà la Festa Major de Palafolls.