radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Tres adolescents organitzen una recollida de residus a la vora de la Tordera

Tres adolescents organitzen una recollida de residus a la vora de la Tordera

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1655 0

A través de les xarxes socials s’ha organitzat per aquest dissabte a la tarda una trobada per recollir escombraries de la riba de la Tordera al seu pas per la zona del pipican de Palafolls.

Una iniciativa mediambiental impulsada per tres adolescents del nostre municipi que enguany han acabat el batxillerat a l’Institut de la Font del Ferro i que cansades de veure brutícia a la zona d’esbarjo dels animals han decidit arremangar-se i passar a l’acció. Han promogut una trobada de voluntaris per aprofitar la tarda de dissabte fent una batuda per la zona del pipican per retirar plàstics, llaunes i vidres i evitar que aquestes deixalles acabin al mar o ingerides pels nombrosos animals que visiten el pipican. Nàdia Pérez és una de les organitzadores de la trobada.

Segons expliquen les organitzadores, una d’elles passejant per la vora del riu va veure una pintada que deia que “Palafolls està brut” i va fer un vídeo a les xarxes socials corroborant-ho. Això va fer créixer la consciència de les noies fins a proposar la trobada d’aquest dissabte en aquesta zona concreta.

Pérez explica que tothom és benvingut dissabte a recollir la brossa que s’acumula al voltant del riu i que solament cal portar una bossa d’escombraries, guants i roba còmoda. La cita és a les 6 de la tarda a la zona del pipican.