radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política L’ANC de Palafolls organitza dos autocars per la manifestació de la Diada

L’ANC de Palafolls organitza dos autocars per la manifestació de la Diada

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 778 0

El pròxim 11 de setembre l’Assemblea Nacional i Omnium tornen a convocar als partidaris de la independència a mobilitzar-se al centre de Barcelona. Enguany la gran manifestació se celebrarà a la plaça d’Espanya, des d’on es dibuixarà un estel simbòlic que traslladarà les seves puntes als diversos carrers que hi desemboquen.

En el rerefons de la manifestació la futura sentència del judici del procés. Justament per això, des de l’ANC de Palafolls s’explica que cal mostrar la força de l’independentisme i el suport als encausats i empresonats. Judit Caimel és membre de l’ANC de Palafolls.

Per tal de facilitar l’accés a la ciutat i evitar maldecaps moltes assemblees locals organitzen autocars. És el cas de Palafolls on l’ANC ha organitzat 2 autocars per poder accedir a la manifestació d’aquesta diada. En total es disposa d’un centenar de places que es poden reservar per telèfon o a qualsevol de les 3 paradetes que l’entitat farà els pròxims dissabtes al centre de Palafolls. La plaça d’autocar costa 10 €. En aquestes parades també es podrà adquirir la samarreta oficial de la manifestació de la diada.

Pots reservar per Whatsapp al 699 401 675 o al 675 560 372 “

L’ANC de Palafolls acostuma a organitzar desplaçaments a les principals manifestacions independentistes com les de l’11 de setembre, la mobilització que es va fer al març a Madrid contra el judici al procés entre d’altres.