radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Malgrat tanca la seva Festa Major amb un balanç positiu

Malgrat tanca la seva Festa Major amb un balanç positiu

COMPARTEIX-HO
, / 304 0

Diumenge al vespre va finalitzar la festa de Sant Roc de Malgrat i el consistori en fa un balanç “molt positiu”. L’ajuntament parla d’una alta participació en la majoria d’activitats programades en aquests 10 dies de festa. Entre els actes que han registrat més públic hi ha les Barraques, que van reunir unes 14 mil persones entre els dos dies, o la tradicional Cantada d’Havaneres, que va exhaurir les cadires disponibles.

Dins el llistat d’activitats més multitudinàries també hi ha la cursa del Miner de Ferro, el concert de festa major amb la Selvatana, la Trobada de Gegants o els correfocs.

Davant a bona rebuda de les activitats, la regidora de cultura Lurdes Borrell valora com a molt positiva l’edició d’enguany.

Tot i aquest primer balanç, el nou govern ha anunciat que es reunirà en breu per analitzar la introducció de possibles millores al programa d’actes.

La regidora de Cultura ha destacat la bona acollida que han tingut les activitats noves del programa com les Tardes de Contes i les Nits Musicals, que s’han fet al parc del Castell.