radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura El Floïd canvia de dates i es vesteix de country

El Floïd canvia de dates i es vesteix de country

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 382 0

El festival musical que cada any organitza el Casal de l’home arriba enguany a la seva 8a edició i ho fa amb novetats. La primera és que el Festival Floïd no es farà a l’estiu, com era habitual, sinó que enguany s’emmarcarà dins el programa de la festa major i es farà el dimarts dia 10 de setembre, vigília de La Diada. De tota manera el principal canvi del certamen és en el format.

Si habitualment el Floïd oferia un multiconcert amb diferents grups i fins i tot una fira del disc, enguany el festival ofereix un viatge musical al Estats Units per transformar-se en un festival country. Ho farà amb l’actuació musical dels Midnight Ramblers i amb les classes per aprendre a ballar country a càrrec d’un membre de l’Associació Country de Blanes.

David Alenyà, membre del Casal de l’Home de Palafolls, explica que en edicions anteriors no havien tingut l’acollida esperada i per això s’han plantejat aquest canvi.

Una altra de les novetats que presenta aquesta propera edició és que es farà a la pista exterior del Palauet.

Un canvi que permetrà al Floïd aprofitar la infrastructura dels concerts de Festa Major, com ara l’escenari que es deixarà muntat fins passat la 8a edició del festival.

En total seran unes dues hores de festival musical i de ball, que començarà a les 10 del vespre a la pista exterior del Palauet com a prèvia de la Diada.