radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home General Blanes homenatjarà als esportistes de twirling

Blanes homenatjarà als esportistes de twirling

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1154 0

L’Ajuntament de Blanes farà un reconeixement al grup d’atletes blanenques i l’entrenadora de l’equip esqpanyol de Twirling pels èxits aconseguits aquest estiu després de la seva participació al Campionat d’Europa de Twirling disputat a França, on van acabar 3res, i  a la Copa del Món celebrada fa uns dies també a França.

En total són 16 atletes i la seva entrenadora, Jèssica Ortega, les qui rebran el reconeixement del consistori, algunes de les quals per haver competit en tots dos esdeveniments internacionals. Després de ser seleccionades per formar part de la Selecció Espanyola de Twirling, 8 esportistes blanenques van participar en el Campionat d’Europa de Twirling, al juliol,  on van aconseguir el bronze davant d’altres potències en aquest esport  com ara França i Itàlia.

D’altra banda, a la Copa del Món celebrada aquest mes d’agost a Limoges, els atletes blanencs també han aconseguit fites importants, com ara la medalla d’or d’Òscar Rico  i Brenda Smith en categoria junior.

L’homenatge públic de l’Ajuntament a les joves atletes, que pertanyen al Club Twriling Blanes, es fa aquest dimarts a la tarda a la Sala de Plens.

L’acte de rebuda i homenatge d’aquests esportistes l’encapçalarà l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el regidor d’Esports, i el president del Club Twirling Blanes, Quique Ortega.