radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Tres detinguts a Blanes per una presumpte violació en grup

Tres detinguts a Blanes per una presumpte violació en grup

COMPARTEIX-HO
, / 447 0

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes han detingut aquest passat diumenge a tres homes acusats d’haver violat en grup una noia a l’interior d’un pis de la Rambla de Joaquim Ruyra, d’aquesta ciutat veina.

Els fets haurien tingut lloc la nit de dissabte a diumenge, però hi ha diferents versions dels fets. Sigui com sigui, la noia de 25 anys i que estava de vacances a la vila, denuncia haver estat violadaper dios joves de 19 anys i un home de 54 .

El diumenge al matí, la víctima va poder trucar al 112 i, poca estona després, la Policia Local va aconseguir detenir dos dels sospitosos en el mateix pis on hauria passat l’agressió. El tercer acusat, un dels joves de 19 anys, va ser detingut a la tarda  pels Mossos.

Els detinguts han passat aquest dimarts a disposició judicial i, després de declarar davant del jutge, han quedat en llibertat provisional. Se’ls ha retirat el passaport, no es poden apropar a menys de 500 metres de la noia i tenen l’obligació de presentar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.

El ministeri fiscal acusa a tots tres d’un delicte d’abús sexual amb penetració.

l’Ajuntament de Blanes ha convocat una concentració que tindrà aquest migdia al Passeig de Dintre, davant la façana de l’edifici consistorial per denunciar qualsevol tipus de violència masclista.