radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal La Policia Local de Blanes salva la vida d’una dona

La Policia Local de Blanes salva la vida d’una dona

COMPARTEIX-HO
, / 413 0

Aquest dilluns la ràpida intervenció de la Policia Local de Blanes ha fet possible salvar la vida d’una dona que corria el perill de dessagnar-se a casa seva. Ha estat la mateixa dona, de 81 anys, qui ha avisat al telèfon d’emergències 112 que li havien rebentat les varius de la cama dreta, i que estava patint una forta hemorràgia.

Una patrulla de la Policia Local de Blanes ha arribat al cap de pocs minuts a l’immoble i han accedit a l’interior del domicili de la dona -situat al quart pis- amb l’ajuda del veí del costat, que els ha obert perquè saltessin des del seu balcó al de la víctima, que estava obert.

Un cop a l’interior de l’habitatge, els agents han pogut comprovar que la dona estava inconscient a causa del xoc hemorràgic. Per això, un dels dos agents ha procedit a taponar-li la ferida i li ha aplicat immediatament un torniquet a la cama dreta per aturar l’hemorràgia.

El caporal que ha assistit la dona acostuma a portar material sanitari des que va participar en un curset d’atenció sanitària d’emergències especialitzat.
La dona ha estat evacuada pel balcó, amb l’ajuda dels Bombers, i ha estat traslladada a l’Hospital Comarcal de Blanes per continuar el tractament adequat.

La dona ha trucat al telèfon d’emergències a quarts 5 de la tarda, i l’operatiu ha finalitzat pels volts de les 6 de la tarda. L’emergència ha comptat amb la intervenció d’una patrulla de la Policia Local de Blanes, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies del SEM, el Sistema d’Emergències Mèdiques.