radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Treballs per millorar el pati d’infantil de Mas Prats

Treballs per millorar el pati d’infantil de Mas Prats

General

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 780 0

treballs a Mas Prats. RP

La setmana passada van començar els treballs per eliminar mitja dotzena de petits murs que es troben al pati dels alumnes d’infantil de l’escola Mas Prats. Els treballs eliminaran aquestes parets que delimitaven espais davant de cada una de les aules preescolars del centre. Es tracta d’una demanda de la mateixa escola que, un cop desapareguin els murets, el pati aconseguirà ser més ampli i diàfan. Tot i l’eliminació dels mur el tendal que ofereix ombra al pati es mantindrà igual. De fet els primers treballs han estat els d’apuntalar el tendal, i aquesta setmana enderrocaran els murs.
També s’ha substituït una tanca de fusta del mateix pati. Tots els treballs els fan els operaris de la brigada municipal.

Aquests treballs conviuen amb el Casal d’Estiu de Palafolls que també es fa al centre. Tot i això són dues activitats que no es veuen ja que el patí d’infantil està separat de la resta d’instal•lacions del centre escolar, pel que no hi ha interferències entre les dues activitats.

Coberta a canviar. RP

A l’altra escola, a Les Ferreries, encara no han començat els treballs anunciats per la Generalitat per canviar la coberta del mòdul del cicle superior d’aquesta escola. Es tracta d’una coberta d’uralita, un material que s’està substituint arreu, ja que en cas de trencament o desgast pot ser nociu.

Tot i que la coberta de les aules de Ferreries no presenta cap desgast ni cap problema estructural, s’ha decidit canviar aquest material com es fa a tot arreu, com a mesura de prevenció.

Tenint en compte que el més perillós és el trencament d’aquest fibrociment o uralita, els treballs de substitució de la coberta de l’escola es va decidir fer durant l’estiu i amb una empresa especialitzada, ja que la manipulació d’aquest material s’ha de fer per professionals, com ja va passar amb la coberta del teatre.

Quan falten 3 setmanes perquè tornin els mestres al centre per programar el curs, encara no s’han fet les tasques de substitució.