radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Societat Nou tall de llum a Ciutat Jardí demà al matí

Nou tall de llum a Ciutat Jardí demà al matí

COMPARTEIX-HO
, / 427 0

Endesa ha anunciat un nou tall de subministrament programat al nostre municipi. Aquest cop la zona afectada, com ja va passar fa 3 setmanes, és Ciutat Jardí. Si llavors la zona on es va actuar va ser la que hi ha al sud de l’autopista, aquesta vegada serà la zona per sobre de l’autopista i més concretament els carrers amb nom d’arbre i algun concret amb nom d’ocell.

Segons informa Endesa, es tracta d’un tall programat i que, per tant no respon a una avaria, sinó a tasques de manteniment i millora a les instal·lacions de la companyia en aquesta zona del nostre municipi.

Hi haurà 235 abonats afectats durant unes 4 hores”

Segons l’empresa, l’actuació servirà per canviar un seccionador elèctric de la línia que abasteix aquesta zona de la urbanització. Aquests treballs serviran per incrementar la qualitat del servei elèctric a Ciutat Jardí, i obligarà a interrompre de forma temporal el subministrament d’energia elèctrica a la zona entre 2/4 de 9 del matí i fins a quarts d’1 del migdia.

Segons la companyia el tall afectarà uns 235 abonats d’aquesta zona del nostre municipi.
A la plana web de la ràdio hi trobareu el plànol descriptiu de tota la zona afectada demà per l’aturada del servei