radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Dos menors identificats per presumpte trencament de retrovisors a Palafolls

Dos menors identificats per presumpte trencament de retrovisors a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1939 0

La Policia Local de Palafolls té identificats dos menors de la nostra vila com a possibles autors del trencament voluntari i vandàlic de fins a 7 retrovisors de vehicles estacionats al barri de Sta. Maria de Palafolls aquesta passada nit. Es dóna el cas que una veïna de la zona ha denunciat a través de les xarxes com un grupet de joves, menors d’edat, comentaven la disposició per anar a trencat els  retrovisors de turismes estacionats prop de la piscina. La Policia ha pogut identificar a dos dels possibles autors i ara n’investiga les circumstàncies.

La Policia ha deixat papers explicatius als vehicles afectats per tal que puguin anar a comissaria a efectuar la denuncia. El sots inspector de la Policia Local, Miquel Àngel Marin, explica que s’ha donat compta a la fiscalia de menors i que ara els pares hauran d’afrontar les despeses originades pels menors.Aquest cap de setmana també han detingut una conductora de Girona que va saltar-se un semàfor a Palafolls. En aturar-la els agents van comprovar que la conductora no tenia el carnet de conduir i va ser detinguda per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A finals de la setmana passada el cos local de seguretat va detenir un turista francés a les instal·lacions del parc aquàtic de Palafolls després que agredís a la seva germana provocant-li el trencament de la mandíbula. L’home va ser detingut per agressió.

La dona va ser atesa pels serveis mèdics del parc i traslladada en ambulància fins l’hospital comarcal on va ser atesa  de les contusions de l’agressió.