radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Comarcal Santa Susanna prepara la 3a edició del Micròmetre

Santa Susanna prepara la 3a edició del Micròmetre

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 310 0

Es tracta d’un festival que fins ara ha presentat diferents propostes de micro teatre, però que per aquesta tercera edició amplia horitzons i oferirà també obres de llarga durada, però de petit format.
Enguany el Micròmetre es farà el cap de setmana del 6 al 8 de setembre.
Són representacions que s’aniran fent arreu del municipi, en llocs on habitualment no es fan aquest tipus d’espectacles, com ara la piscina, la torre de guaita o en places i molt especialment a la masia de Can Ratés, cosa que dota al festival d’un aire especial. En parlava aquesta setmana en Joan Gallard i l’Anna Estol, els seus organitzadors al Bon dia Maresme de Ràdio Palafolls

Les companyies participants reben una compensació d’entre 300 i 400 € com a incentiu i per a despeses diverses i enguany el certamen ha arribat a un acord amb un teatre de Barcelo

na perquè una selecció de 4 espectacles, triats per un jurat, d’entre tots els participants al Festival, es puguin veure en temporada en aquest teatre.
Els responsables de la iniciativa recorden que la millor manera de gaudir del certamen és amb un abonament complet, però també existeix la possibilitat d’adquirir entrades específiques per a cada representació o veure les propostes gratuïtes.
L’oferta del Micròmetre es tornarà a completar amb l’edició infantil, que repeteix per segona vegada.
Tota la informació del certamen la trobareu a la seva plana web, des d’on també es podrà adquirir les entrades anticipadament.