radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Esports El CD Palafolls prepara la nova temporada amb l’ascens com a objectiu

El CD Palafolls prepara la nova temporada amb l’ascens com a objectiu

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 390 0

El primer equip de futbol del club palafollenc ja fa uns dies que s’ha posat a treballar i organitzar la temporada vinent, en la que militaran a la 4a catalana, després de perdre la categoria la passada temporada.

Aquests dies el club juga diferents partits amistosos amb equips propers per tal de posar-se a punt per a quan comenci la temporada al mes de setembre. Justament ahir els palafollencs van perdre a casa contra el Ca la Guidó blanenc per 2 a 4, i uns dies abans van perdre contra el Blanes de 2a Catalana per 0 a 3. David Gascon, entrenador del primer equip del CD Palafolls, assegura estar satisfet amb la pretemporada de l’equip, ja que serveix per treballar el que haurà de ser la temporada que comença al setembre.

El dia 7 de setembre arribarà el primer partit de lliga, contra l’Olímpic Malgrat. Els palafollencs tenen entre cella i cella, pujar de categoria i ser de nou equip de 3a catalana l’any vinent. Un objectiu clar, però que no angoixa al vestuari. Són conscients que hi ha uns 8 equips favorits per l’ascens i volen lluitar per estar dins d’aquest grup.

L’equip palafollenc encara jugarà 5 partits més de pretemporada, amb equips que es trobarà realment al campionat, com el Malgrat, el Lloret o el Maçanet abans de començar el campionat oficial.
El club també treballa en les seves categories inferiors per tal de poder configurar els diferents equips.