radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Comarcal Cancel·lat el concert d’Operación Triunfo a l’Arts d’Estiu

Cancel·lat el concert d’Operación Triunfo a l’Arts d’Estiu

COMPARTEIX-HO
, / 417 0

Aquest dijous a la tarda l’organització del festival, que s’organitza entre Santa Susanna i Pineda ha anunciat la suspensió del concert dels exconcursants de l’última edició d’Operació Triunfo, prevista pel proper dia 15 d’agost.

Segons sembla, el baix ritme de venda d’entrades ha motivat la suspensió del concert i la reprogramació amb una actuació gratuïta de tribut als U2.
La gira dels ex concursants d’OT no està sent tan exitosa com anys anteriors i no és la primera vegada que els organitzadors han de reubicar algun concert per manca de públic.

A més està sent una edició molt accidentada per l’Arts d’Estiu. Ja s’han hagut de cancel•lar 3 espectacles; a banda del concert d’OT, també es va cancel•lar el de Rozalen per culpa de la pluja, i la festa dels 90 de dissabte passat per problemes en l’escenari. Uns problemes que a és han obligat a l’organització a improvisar un escenari nou per a dos espectacles d’aquesta setmana.

La 9a edició de l’Arts d’estiu te previst una 20a d’actuacions i encara falta veure dalt de l’escenari a Els Pets, a David Bisbal o a Rosario Flores que actua aquest proper diumenge.