radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General Gospel Viu farà un taller musical a la presó de Puig de les Basses

Gospel Viu farà un taller musical a la presó de Puig de les Basses

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 990 0

La formació vocal de Palafolls  entrarà aquest dissabte en aquesta presó de Figueres per fer-hi un dels seus habituals tallers de gospel.

És part del projecte solidari Gospel Sense Fronteres, nascut al mateix temps que el grup, i que ha portat el gospel i la positivitat del grup a hospitals, a països més desfavorits i ara també entrarà a les presons.

El centre penitenciari de Puig de les Basses  serà el primer que rebrà la formació palafollenca, amb un taller obert als reclusos i amb una audició final pels interns de la presó. En Moises Sala, director de Gospel Viu, detalla que el projecte Gospel Sense Fronteres fa més de 15 anys que treballa la funció més social d’aquesta formació vocal palafollenca, una de les més importants de l’Estat.

Sala assegura que ha estat casual que el primer centre penitenciari que es visita sigui el de Puig de les Basses, on està reclosa l’exconsellera Dolors Bassa. El director de Gospel Viu explica que la música i l’amor són un llenguatge universal i espera poder visitar altres centres penitenciaris a través d’aquest programa solidari d’apropar el gospel a col·lectius més desfavorits o vulnerables.

La formació està ja treballant en el que ha de ser el seu nou espectacle, que s’anomenarà “Vida” que s’estrenarà a principis de l’any vinent al Palau de la Música de Barcelona. Serà un espectacleque deixarà de mirar a Amèrica i oferirà peces  en català que s’enregistrarà aquesta tardor als estdis de Manu Guix.