radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Malgrat farà una diagnosi de la recollida d’escombraries
, / 221 0 0

Malgrat farà una diagnosi de la recollida d’escombraries

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Malgrat farà una diagnosi de la recollida d’escombraries

La Junta de Govern Local de Malgrat ha acordat la contractació d’un estudi que serveixi per saber l’estat actual de la recollida selectiva municipal. Amb les dades a la mà es podrà elaborar també un Pla d’actuacions per a la millora d’aquest servei de recollida d’escombraries.
Segons el regidor de Medi Ambient de Malgrat, Óliver Sánchez Camacho, aquest estudi encarregat per l’Ajuntament no respon a un problema del servei sinó a la necessitat d’autoavaluar-se per introduir possibles millores en el servei.

Sobre els casos d’augment d’escombraries al voltant de contenidors i de papereres, el regidor recorda que Malgrat és un municipi que rep molts visitants, cosa que pot produir incidències en el servei, tot i que reconeix que en la majoria de casos és incivisme i nega cap problema amb el servei de recollida
L’empresa que farà la diagnosi i el pla d’actuacions per a la millora de la recollida selectiva serà La Vola 1981 S.A. per un import de 7.865 euros.

 

foto Alamy