radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal La CUP demana que els polítics malgratencs fitxin per controlar la seva jornada laboral

La CUP demana que els polítics malgratencs fitxin per controlar la seva jornada laboral

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 116 0

És una de les dues mocions que es presenten en el ple municipal de Malgrat previst per demà a la tarda. Els cupaires demanen que els regidors que tenen qualsevol classe de dedicació remunerada al consistori, ja siguin del govern com de l’oposició, informin de quin és el seu horari habitual de treball i que, en la mesura del possible, fitxin en el registre diari de la jornada, com ja fan la resta de treballadors municipals.
El nou consistori malgratenc té 2 dedicacions complertes de 35 hores a la setmana, 2 regidors a 28 h, 2 més amb  25 hores i quart, 3 amb 17 h i mitja i 1 regidor a 12 hores setmanals. Per la seva banda l’oposició té 3 regidors amb una dedicació de 8 h setmanals.
Els cupaires també presenten una altra moció, conjuntament amb ERC en què se solidaritzen amb la plataforma aturem la C-32 i amb la declaració institucionals de l’Ajuntament de Blanes feta el passat juliol, en la que es mostraven partidaris d’aturar el projecte de perllongament de l’autopista fins Lloret.

El ple malgratenc també aprovarà definitivament l’Estudi de Mobilitat del municipi veí i determinarà les seves dues festes locals per l’any vinent.
El ple d’agost, que començarà demà a les 7 a la sala de plens del consistori malgratenc, també preveu aprovar el Plànol de les franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals de Malgrat.