radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Cultura La Cobla de Palafolls descansa a la Cerdanya abans de reprendre les ballades

La Cobla de Palafolls descansa a la Cerdanya abans de reprendre les ballades

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 352 0

Després d’un mes de juliol replet de concerts de sardanes, la Cobla de Palafolls fa a l’agost una aturada per descansar i agafar for

ces pel nou curs, que començarà amb les festes de Sant Genís.
Els membres de la cobla cada any organitzen un viatge que reforça els vincles dels seus components i ajuden a descansar després del curs sardanístic. Aquests dies la cobla aparca els instruments i descansa a la Molina, a la Cerdanya, on han organitzat tot un programa d’activitats d’esports d’aventura com ràfting, hípica, BTT o kayack.

La cobla a La Molina

Ho explica en David Martínez, responsable de la Cobla de Palafolls.

Els diners que la cobla aconsegueix en les seves actuacions es guarden per poder fer front a despeses de material, vestuari o desplaçament durant l’any, però també per poder fer aquesta escapada anual amb la qual els joves components de la cobla recarreguen energia. Cada any es fa aquesta experiència i ja han fet viatges a Sicília, al centre d’Europa o també un creuer per les illes gregues.

Els músics de la cobla, la majoria d’ells estudiants de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls, iniciaran el curs a finals de mes amb la ballada de sardanes de la Festa Major de Sant Genís, prevista pel 25 d’agost.