radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura L’Arts d’Estiu obligat a canviar l’escenari en ple festival

L’Arts d’Estiu obligat a canviar l’escenari en ple festival

COMPARTEIX-HO
, / 383 0

A través de les xarxes socials, l’Arts d’Estiu ha comunicat que han hagut de canviar l’escenari principal situat a la zona de platja per “motius estructurals i de seguretat”. Ho han anunciat just aquest cap de setmana quan s’estava muntant l’espectacle Love the 90’s que s’havia de celebrar dissabte al vespre. De fet, l’espectacle va quedar suspès pels problemes estructurals de l’escenari i a partir d’avui es podrà recuperar el cost de les entrades.

Diumenge l’Arts d’Estiu va anuniar que es canviarà l’escenari principal ubicat a la zona de la platja entre Sta Susanna i Pineda.

Per les actuacions més imminents, les de Niña Pastori avui dilluns i el Pot Petit demà dimarts, el festival habilitarà un escenari provisional al mateix recinte, però pels propers concerts ja s’ha anunciat que s’instal·larà un nou  escenari principal.

En l’escenari que ara s’ha desmuntat ja hi ha actuat Melendi, Ana Belen o God Save the Queen i al festival Arts d’Estiu, que enguany s’ha traslladat a la platja per ampliar capacitat i oferir millor servei.

En la programació actual encara falten els concerts i actuacions de Rosario, David Bisbal, els exconcursants d’OT i Luis Fonsi, aquest proper dimecres.