radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Societat La festa dels 80 bat el seu record i reuneix unes 5000 persones

La festa dels 80 bat el seu record i reuneix unes 5000 persones

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 761 0

Es la dada d’assistència  que donen tant els organitzadors com la Policia Local de Palafolls.

Això implica el record absolut de d’assistents a aquest acte que s’organitza des de fa 13 anys, cada primer dissabte d’agost, al centre de Palafolls.

Enguany, la programació d’una festa dels 90 entre Pineda i Sta Susanna feia témer als organitzadors una davallada de públic. Finalment, però, la festa dels 90 de l’Arts d’Estiu es va suspendre, pel que el nombre d’assistents a la festa palafollenca es va veure, fins i tot,  incrementat  fins a xifres mai assolides fins ara. Francesc Tresserras és un dels responsables de la Festa dels 80

El gran nombre d’assistents a la festa fa que de nou es torni a plantejar la possibilitat de traslladar-la d’ubicació per poder encambir millor al públic que cada any omple la plaça de Poppi. En aquest sentit sempre s’apunta al Gorg dels Cans,  a la zona del pipi can, un espai molt més gran però mancat de tota infrastructura.

L’organització ha assegurat a través de les xarxes que procurarà millorar el temps de cua per aconseguir begudes. És la principal crítica que s’ha fet a la festa d’enguany, les llargues cues a les barres. En aquest sentit es recorda que es poden adquirir els tiquets de beguda durant la setmana prèvia a la festa i que és inevitable patir cues a l’hora de servir les begudes en esdeveniments tant multitudinaris com el de dissabte.