radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat El canvi d’un transformador elèctric deixarà gran part de Sant Lluís a les fosques demà al matí

El canvi d’un transformador elèctric deixarà gran part de Sant Lluís a les fosques demà al matí

COMPARTEIX-HO
, / 198 0

Endesa ha anunciat un tall en el subministrament elèctric per demà al matí a gran part de Sant Lluís. Els motius del tall, segons ha informat la companyia a RP, és el canvi del transformador que dona cobertura a aquesta zona del nostre municipi.

Segons expliquen aquestes fonts el canvi del transformador, situat a la zona de la Figuerassa, provocarà un tall de llum a partir de les 8 del matí i els treballs harien d’estar enllestits abans de 4 hores, pel que s’espera que a les 12 del migdia ja es pugui reprendre el fluïd electric als clients afectats, si no hi ha incidències que retardin els treballs.

Aquests treballs són habituals i es van produint periòdicament per millorar el servei que la companyia distribuïdora d’electricitat dona als seus clients. Fa uns dies es va fer un altre tall programat a Ciutat Jardí.

El tall de demà afectarà, bàsicament, a la part sud del barri, en carrers com Balmes, sant Lluís, sant Miquel, av Itaca, av Atlàntida i av del mar, tot i que no tots els abonats d’aquests carrers es veuran afectats pel tall.