radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Pineda aprova l’ampliació de places d’aparcament per a persones residents

Pineda aprova l’ampliació de places d’aparcament per a persones residents

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 309 0

Foto: Ajuntament de Pineda de Mar

El ple del passat dilluns a l’Ajuntament de Pineda va aprovar tirar endavant amb l’ampliació de places d’estacionament adreçades a les persones residents al municipi.

En concret, s’¡ha aprovat ampliar la zona verda al passeig Montpalau i a Can Teixidor, i també es té previst reconvertir de zona verda d’estiu a zona verda tot l’any a nombrosos carrers de Pineda Centre.

D’aquesta manera, segons ha informat el consistori pinedenc, el nombre d’aparcaments amb preferència per a persones residents s’ampliarà en 600 places.

La mesura s’ha impulsat just un any després que es posés en marxa la zona verda a Pineda, i d’haver detectat zones sense regular on, segons l’Ajuntament, era necessari implantar aquesta restricció.

El consistori preveu que les dues noves zones –el passeig Montpalau i els carrers Noguera i Maresme- entrin en funcionament a mitjans de setembre.

D’altra banda, abans que acabi el mes d’agost es farà efectiu el canvi de zona verda d’estiu a zona verda tot l’any de diversos carrers del municipi, modificant els senyals indicatius del tipus d’estacionament.

D’altra banda, l’Ajuntament de Pineda ha informat que des d’ahir dijous ja és vàlid el nou adhesiu resident per la zona verda temporada 2019-2020.

Des del passat mes de juny, les persones que paguen l’impost de circulació a aquest municipi l’han anat rebent a domicili o bé l’han pogut demanar les persones que compleixen alguns dels criteris que contempla la normativa mitjançant cita prèvia o per correu electrònic. Paral·lelament, des d’ahir mateix es pot continuar demanant la tramitació d’aquest adhesiu al mateix Ajuntament de Pineda de Mar.