radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal Les Nits de Marimurtra s’enceten avui amb Big Mama Montse

Les Nits de Marimurtra s’enceten avui amb Big Mama Montse

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 391 0

El cicle de concerts al Jardí Botànic Marimurtra arrenca avui divendres a la nit amb la primera de les propostes per aquests propers divendres d’agost.

És amb l’actuació de la cantant Big Mama Montse, que compleix 30 anys de trajectòria musical amb el blues com a bandera i amb la seva veu i guitarra. La seva proposta d’avui a Blanes l’ofereix acompanyada de Sister Marion al piano, i li servirà per presentar el seu darrer treball discogràfic, titulat “Party Life”.

La ubicació del concert, just al costat del mar, és un dels punts diferencials dels Nits de Marimurtra, que se celebra durant els 4 primers divendres d’aquest agost.

Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust, gestora del jardí botànic, posa en valor la localització de les actuacions del festival, així com també la destinació del beneficis a la divulgació i recerca científica.

Després del concert de Big Mama Montse d’avui divendres, el Nits de Marimurtra segueix la setmana vinent amb la formació Menaix a Truà, el dia 16 amb Maria del Mar Bonet –amb entrades exhaurides- i finalment, el divendres 23, amb Susanna del Saz, artista que ha participat al festival en totes les seves 14 edicions fins avui.

Borrell destaca que, des dels inicis de les Nits de Marimurtra, el panorama dels festivals de música ha canviat, i això ha obligat a les diferents propostes d’arreu a adaptar-se i posicionar-se. El gerent de la Fundació Carl Faust, però, assegura que això els ha permès mantenir els seus principis fundacionals i oferir un manera diferent de gaudir del Jardí Botànic Marimurtra.

El concert de Big Mama Montse d’aquesta nit al Nits de Marimurtra comença al punt de les 10, obrint portes una hora i mitja abans. Les entrades es poden adquirir a través del web www.marimurtra.cat.