radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal L’ACR Pere Cot de Tordera presenta al Teatre Clavé el musical MUSIC 2019

L’ACR Pere Cot de Tordera presenta al Teatre Clavé el musical MUSIC 2019

COMPARTEIX-HO
, / 1392 0

Tordera ja escalfa motors per la celebració de les seva Festa Major, que tindrà lloc aquest mes d’agost tot just encetat aquest dijous.

Abans dels actes de la festa, però, el municipi ofereix aquest cap de setmana una de les activitats prèvies a la celebració, com és el musical “MUSIC 2019”.

Es tracta d’una proposta escènica que ofereix l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot al Teatre Clavé de Tordera, i que, com es habitual, en representarà dues funcions.

Segons ha informat l’Ajuntament de Tordera, la primera es farà aquest dissabte a les 9 del vespre, mentre que la segona s’oferirà l’endemà diumenge, en aquest cas a les 7 del vespre.

Segons explica el consistori torderenc, el musical “MUSIC 2019” reflexiona sobre els conflictes vinculats a les diferències racials, físiques o culturals, tot plegat amb un concurs de televisió com a marc de fons.

Les entrades per assistir a aquest musical tenen un preu de 7 euros, i a banda d’haver-se pogut comprar a les taquilles del teatre fins aquest dimecres també es podran comprar una hora abans de l’inici de l’espectacle a les taquilles del mateix Teatre Clavé.