radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Regulacions a la mobilitat i reforç especial de la seguretat per la Festa dels 80
, / 628 0 0

Regulacions a la mobilitat i reforç especial de la seguretat per la Festa dels 80

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Regulacions a la mobilitat i reforç especial de la seguretat per la Festa dels 80

Aquest proper dissabte Palafolls acollirà la Festa dels 80, un esdeveniment que mou una gran quantitat de persones en una sola nit i amb epicentre a la plaça de Poppi.

L’edició de l’any passat va rebre entorn als 4.000 assistents, una xifra que s’espera que es pugui repetir enguany. Aquesta quantitat de persones al centre del municipi, inusual a Palafolls i que converteix a la festa en un dels esdeveniments més multitudinaris del poble, obliga a la Policia Local a replantejar la mobilitat i la seguretat a la zona.

Miguel Ángel Marín, cap del cos de seguretat palafollenc, explica que la seva actuació se centra en 3 principals eixos: el trànsit, la seguretat ciutadana i la lluita contra l’incivisme. Tot plegat, segons explica amb la feina conjunta amb els Mossos d’Esquadra.

Aquest dissabte, a partir de dos quarts de 10 de la nit, la Policia Local de Palafolls tallarà al trànsit fins la Rambla de les Ferreries, el camí de Sant Genís i els carrers Miquel Martí i Pol, Damià Puig, Jacint Verdaguer, Francesc Macià i Joaquim Ruhí.

A la vegada, també quedarà prohibit estacionar en tot el tram de la Rambla de les Ferreries i carrer Miquel Martí i Pol, així com la plaça de Poppi i els seus voltants.

Per compensar aquesta restricció i donar resposta a l’arribada de visitants la Policia recomana utilitzar altres zones d’estacionament del municipi, com la de les escoles, el Parc de les Rentadores, l’Institut, la zona dels semàfors o al carrer Ovidi Montllor.

La Policia també ha informat que es realitzaran talls alternatius segons l’ocupació de l’estacionament a l’accés al Saló de Mas Pedrer des del carrer President Lluís Companys, a la cooperativa Conca de la Tordera.

Marín explica que l’any passat no es van produir problemes importants pel que fa a la mobilitat, i assegura que es treballarà perquè els veïns de la zona puguin accedir sense problemes als seus domicilis.

A la vegada, el cap de la Policia Local de Palafolls encoratja als assistents a la Festa a passar-s’ho bé amb seny i precaució, sobretot, al volant.

El cos de la Policia Local de Palafolls treballarà dissabte en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, sobretot en matèria de seguretat ciutadana.

Font: Ajuntament de Palafolls

Font: Ajuntament de Palafolls