radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
El Casal tanca amb bona valoració el juliol i continua sense pausa aquest agost
, / 191 0 0

El Casal tanca amb bona valoració el juliol i continua sense pausa aquest agost

COMPARTEIX-HO
Home Societat El Casal tanca amb bona valoració el juliol i continua sense pausa aquest agost

Ahir dimecres, el Casal d’Estiu de Palafolls va tancar el seu primer període d’activitat, el de juliol, que va engegar ja a finals del mes de juny.

Un mes en què s’han dut a terme tot tipus d’activitats ludicoeducatives, com tallers, jocs, sortides a la piscina i també excursions fora del municipi.

Aquestes darrers activitats van permetre als infants participants al Casal d’Estiu viatjar fins a Badalona, on van assistir a una funció del Circ Raluy, per viure en primer persona l’eix d’animació de les activitats del casal d’enguany, com és el circ.

A la vegada, a mitjans de mes el Casal també va fer una sortida fins a la platja de Fenals, a Lloret.

Sandra Ruiz, directora de l’activitat, explica que, més enllà d’una incidència viscuda amb el servei d’autocars, la valoració d’aquest primer mes de Casal és del tot positiva.

En total, el Casal d’Estiu palafollenc ha acollit 188 infants dels diversos cursos de parvulari i primària, una xifra que disminueix aquest proper mes d’agost.

Sense aturar-se, el Casal ha continuat avui l’activitat del nou mes d’agost, en què només s’ofereix torn de matí, i amb la participació de 112 infants repartits en 4 grups d’edat.

De cara a aquest mes, però, segons explica la directora del Casal, l’activitat es concentra a les aules de primària, ja que el pati de la zona d’infantil estarà en obres.

Les inscripcions al mes d’agost, de la mateixa manera que el juliol, s’han dividit en quinzenes, i de cara a les dues últimes setmanes d’aquest mes el nombre de participants serà d’entorn a uns 90 infants.