radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Renfe convoca una nova vaga per demà dimecres
, / 245 0 0

Renfe convoca una nova vaga per demà dimecres

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Renfe convoca una nova vaga per demà dimecres

El sindicat CGT ha convocat una jornada de vaga per demà dimecres que afectarà a diversos àmbits de Renfe, entre ells el servei de Rodalies.

Segons ha informat la companyia, de 12 del migdia a 4 de la tarda es prestarà un 40% del servei, el mateix percentatge que hi haurà també de 8 del vespre i fins a la mitjanit. Durant la resta de la jornada, el servei serà l’habitual.

Aquests són els serveis mínims que han decretat el Departament de Treball i el Ministeri de Foment per la convocatòria de demà dimecres i també per les altres 3 jornades de vaga convocades pels propers dies 14 i 30 d’agost i el dia 1 de setembre.

A banda de Rodalies, la vaga afecta també al trens Avant, els serveis mínims dels quals seran del 65%, i els trens de llarga distància i l’alta velocitat, que tindran un 78% de serveis mínims.

Com en anteriors ocasions, Renfe ha recordat als viatgers que, si tenen bitllets adquirits amb antelació i que estan afectats per la vaga, poden canviar-los o demanar el reemborsament sense cost addicional a les estacions i agències de viatges.

En cas de voler més informació, es pot consultar el telèfon de Renfe 912 320 320 o bé el web www.renfe.com o el Twitter @Renfe.

Ara fa 15 dies, el servei de Rodalies ja va adherir-se a una altra convocatòria de vaga, en aquell cas convocada pel sindicat CCOO i en què es va voler denunciar l’incompliment del conveni col·lectiu.