radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal El ple del Consell Comarcal del Maresme debat avui sobre la seva nova configuració

El ple del Consell Comarcal del Maresme debat avui sobre la seva nova configuració

COMPARTEIX-HO
, / 577 0

Ple del Consell Comarcal. CCM

Després de la constitució del nou govern del Consell Comarcal del Maresme, fa poc menys de dues setmanes, avui la corporació debat sobre la seva nova configuració.

Ho fa celebrant un ple extraordinari, a les 7 d’aquest vespre, i que comença donant compte de la creació dels grups polítics i el nomenament de vicepresidències del Consell.

La sessió segueix amb una moció de Presidència sobre l’organització funcional de l’organisme, i seguidament es debat sobre el nomenament provisional de la Gerent del CCM i de les conselleries delegades.

La sessió plenària també debat avui sobre les retribucions i dedicacions dels membres de la corporació, així com de la creació i composició de les noves Comissions Inforamtives generals i permanents.

El ple del CCM d’avui també ha d’establir la periodicitat de les sessions plenàries, així com donar compte de la delegació de la presidència del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i debatre l’aprovació del nomenament de representants del Consell Comarcal del Maresme a òrgans col·legiats d’Institucions, entitats o empreses.