radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Pineda amplia les zones d’aparcament per a residents als barris del Carme i Poblenou

Pineda amplia les zones d’aparcament per a residents als barris del Carme i Poblenou

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 335 0

Foto: Ajuntament de Pineda de Mar

Un any després de posar-se en marxa la zona verda d’estacionament limitat als residents, el municipi veí de Pineda de Mar ha decidit ampliar el nombre de places destinades a aquest ús.

Des de fa uns 15 dies, els barris del Carme i Poblenou disposen d’unes 190 places més d’aparcament de les que hi havia fins aquest juliol.

En concret, segons ha informat l’Ajuntament de Pineda, al barri del Carme s’han convertit en zona verda resident els trams que restaven d’avinguda del Carme, carrer Lleida i carrer de Sant Antoni fins a carrer Sant Jordi. En total, són una seixantena de places més respecte el que hi havia fins fa dues setmanes.

Pel que fa al barri de Poblenou, en total s’han implantat 130 places de zona verda més, situades als carrers Ponent i els seus adjacents amb l’avinguda Mediterrani -Sant Joaquim, Narcís Monturiol, Hispanitat, la Selva, plaça Nova- i també la plaça Assumpció.

D’altra banda, al ple que s’ha de celebrar demà dilluns a l’Ajuntament de Pineda, el govern municipal vol debatre sobre l’ampliació de les zones verdes d’aparcament en indrets com el passeig Montpalau i els carrer de la Noguera i Maresme, a Can Teixidor.

A la vegada, també es vol proposar que es reconverteixin a zona verda tot l’any els carrers que fins ara eren zona verda només en temporada d’estiu .