radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Policial - Judicial Demanen 21 anys i 5 mesos de presó per l’acusat de matar a ganivetades un veí de Blanes a principis de 2018

Demanen 21 anys i 5 mesos de presó per l’acusat de matar a ganivetades un veí de Blanes a principis de 2018

COMPARTEIX-HO
, / 341 0

Segons informa l’ACN, aquesta és la pena de presó que demana la fiscalia per a l’acusat de matar un veí de Blanes a ganivetades i d’amagar el seu cadàver en una nau de Vilanova de Sau, a Osona.

Segons l’escrit d’acusació, el 22 de gener del passat 2018 la víctima va anar fins a casa de l’acusat, a Vic, perquè li havia de facilitar una arma de foc.

Un cop allà, segons l’escrit, el processat el va atacar amb un ganivet provocant-li la mort “en pocs minuts”. Aleshores, va ficar el cos dins una bossa de plàstic i el va traslladar, amb el cotxe de la víctima, fins a la nau on el va ocultar, i posteriorment va abandonar el vehicle Riudellots de la Selva.

El 2 de febrer els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós i van localitzar el cos de la víctima. La defensa al·lega que l’acusat va actuar en legítima defensa perquè la víctima el va encanonar primer, que estava afectat pel consum de drogues i que va confessar els fets. Per tot plegat sol·licita 7 anys i mig de presó.

La fiscalia, per la seva banda, l’acusa d’assassinat, robatori d’ús de vehicle i tinença il·lícita d’armes. En aquest cas, demanen una pena total de 21 anys i 5 mesos de presó i que no es pugui apropar a menys d’un quilòmetre de la dona, les filles i els pares de la víctima durant 10 anys.

El judici d’aquest cas es durà a terme a l’Audiència de Barcelona amb jurat popular just d’aquí a tres mesos, a partir del 28 d’octubre.