radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Les havaneres i la música del cor Yip Children Choir protagonitzen part d’aquest cap de setmana a Palafolls

Les havaneres i la música del cor Yip Children Choir protagonitzen part d’aquest cap de setmana a Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 536 0

Tant avui divendres com també aquest cap de setmana es presenten musicals al municipi. La primera les cites és aquest vespre, amb la celebració de la tradicional Cantada d’havaneres a càrrec de la Coral Palatiolo.

L’actuació, que s’inicia al punt de les 9 a l’exterior del Casal d’Avis de Palafolls, serveix per tancar el curs de la coral palafollenca i oferirà als assistents el també popular rom cremat.

Ja de cara a demà dissabte, Palafolls acull una actuació singular i inèdita al territori. Es tracta del concert que oferirà el cors Yip Children Choir, provinent de Hong Kong i format per més d’una cinquantena d’infants.

L’actuació, que es farà demà a les 6 de la tarda al Teatre de Palafolls, serà l’única actuació d’aquest cor xinès a Catalunya.

David Martínez, responsable de l’EMMiD de Palafolls,explica que la iniciativa de portar aquesta formació infantil al nostre municipi va sorgir després que una banda provinent de Minnesota visités el Teatre de Palafolls; un espai que va atraure especialment a l’agència encarregada de gestionar l’actuació i que va recomanar el concert que s’oferirà demà.

Martínez ha explicat que ja s’està treballant amb la mateixa agència encarregada de gestionar l’actuació per programar futures propostes musicals al nostre municipi.

El responsable de l’EMMiD explica que la promotora ja ha treballat amb l’Ajuntament en anteriors ocasions, amb bona predisposició per part les dues bandes. Aquest fet, argumenta Martínez, permet gaudir d’espectacles de qualitat i sense cost, ja que l’entrada al concert de demà és gratuïta.

El concert del cor infantil Yip Children Choir de Hong Kong començarà a les 6 de la tarda al Teatre de Palafolls, amb entrada gratuïta fins a exhaurir les localitats del recinte.