radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dijous, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Societat Les Àrees de Promoció Econòmica i l’Escola d’Adults de Palafolls renoven els seus certificats de qualitat

Les Àrees de Promoció Econòmica i l’Escola d’Adults de Palafolls renoven els seus certificats de qualitat

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 207 0

Aquestes dues àrees de l’Ajuntament han renovat recentment el certificat ISO 9001:2015, una norma que estableix uns mínims de qualitat de la tasca que es fa des dels dos espais.

Es tracta d’una certificació que s’emet després de passar una auditoria que comprova que, dins de les àrees, es treballa en base a uns procediments concrets. Per exemple, que s’estan utilitzant els impresos i la documentació que toca.

Fins ara, es treballava en base a l’anterior norma ISO 9001:2008, però la nova 9001:2015 posa damunt la taula que es treballi amb una estratègia determinada i que s’analitzi el context intern i extern per detectar riscos i oportunitats per l’àrea.

Sílvia González, membre de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, explica que tenir aquesta certificació significa que es treballa sota criteris d’excel·lència.

L’auditoria pot revisar tots i cadascun dels aspectes organitzatius i de documentació de l’empresa per tal d’acreditar que es treballa sota la norma ISO.

En el cas de l’Escola d’Adults, segons explica González, l’empresa encarregada de la certificació comprova com es programen els cursos, si el professorat entrega llistes d’assistència o els resultats de les enquestes de satisfacció, entre d’altres.

Segons expliquen des de l’àrea de Promoció Econòmica, tenir aquest certificat ISO és sinònim de garantia de qualitat per l’Ajuntament, i també ajuda a l’hora de demanar subvencions que poden exigir que es treballi sota aquesta norma.

L’àrea de Promoció Econòmica i l’Escola d’Adults són, de moment, els dos únics àmbits del consistori que tenen aquesta certificació ISO, però no es descarta fer extensiva aquesta norma en altres àrees de l’Ajuntament.