radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Arrenca el Festival ARTS d’Estiu

Arrenca el Festival ARTS d’Estiu

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 365 0

Aquest vespre, el festival multidisciplinar enceta la seva 9a edició, i ho fa amb una Festa d’Inauguració que comptarà amb les actuacions de la banda d’Altafulla Porto Bello i el DJ Víctor de la Torre.

Enguany, l’ARTS d’Estiu ha canviat d’emplaçament. Durant la passada primavera es va anunciar que el festival canviaria tant d’escenari com de municipi, després que els Ajuntaments de Pineda i Santa Susanna arribessin a un acord per celebrar el festival en uns terrenys de 4.000m2  a la zona de la platja de Sta Susanna, a tocar del litoral pinedenc.

En les últimes edicions, el festival s’havia dut a terme en un espai a tocar de la carretera N-II. Fa 2 anys, però, ja es va haver d’usar el complex esportiu de Can Xaubet per acollir alguns dels concerts.

Després del tret de sortida d’aquest vespre, el festival seguirà amb Rozalén i el tribut a Queen God Save the Queen, dissabte i diumenge respectivament.

A partir d’aquí, al programació seguirà durant un mes exacte, fins el 25 d’agost, combinant actuacions musicals, monòlegs o màgia. Compartiran escenari astistes com Ana Belén, Melendi, Niña Pasorti, Luis Fonsi, Rosario, o Nacho i Juan Magan, així com també apostes nacionals com Joan Dausà, els Pets o el Mag Lari.

Segons l’organització, l’edició del passat 2018 de l’ARTS d’Estiu va aplegar entorn als 20.000 espectadors en 13 actuacions diferents. Aquesta xifra, segons els impulsors, podria augmentar amb les noves possibilitats que ofereix el nou espai triat per les actuacions d’enguany.

A banda de la zona del concert, el festival compta amb l’anomenat Village d’ARTS d’Estiu, amb un escenari per on passaran en directe diversos artistes emergents, zones gastronòmiques amb foodtrucks i guinguetes de restauració local, zona de joc pels nens, així com també un market de productes exclusius.