radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal La nova rotonda de Ca la Guidó, a Blanes, ja es troba en funcionament

La nova rotonda de Ca la Guidó, a Blanes, ja es troba en funcionament

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 263 0

Aquest divendres s’ha reobert la circulació en aquesta zona de la carretera entre Blanes i Tordera, i que estava en obres de finals del passat mes de març.

La nova rotonda, molt reivindicada pels veïns de Ca la Guidó-Mas Carolet, se situa a la cruïlla de la carretera GI-600, que connecta Blanes amb Tordera, amb el carrer Ca la Guidó, on abans de construir-hi la rotonda hi havia una illeta triangular.

La nova girola ha de servir per evitar les cues de trànsit per entrar i sortir del barri i les conseqüents retencions i molèsties que es causen als veïns, en el que és l’únic accés al barri.

Les obres d’aquesta esperada rotonda estaven incloses com a primera fase del projecte de remodelació de la carretera de Tordera entre les rotondes del Focs i Mas Cremat.

Segons l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu del projecte és racionalitzar i possibilitar la millor convivència possible entre vianants, ciclistes i vehicles.

El consistori espera que, amb la posada en marxa de la rotonda aquesta setmana passada, es faciliti la circulació de vehicles a la cruïlla de la carretera de Tordera amb el carrer Ca la Guidó, i que es redueixi la circulació de pas interurbana.

Segons ha explicat l’Ajuntament, de cara al mes de setembre està previst que s’acabin “petits detalls” entorn a la rotonda, com són la instal·lació d’un semàfor, senyalització complementària i pintat d’alguns espais, com per exemple el carril bici.

El projecte ha estat executat per un import de pràcticament mig milió d’euros.