radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Blanes enceta avui la seva Festa Major amb un pregó que, per primera vegada, serà televisat
, / 389 0 0

Blanes enceta avui la seva Festa Major amb un pregó que, per primera vegada, serà televisat

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Blanes enceta avui la seva Festa Major amb un pregó que, per primera vegada, serà televisat

Aquest vespre, la ciutat veïna de Blanes engega els motors de la seva Festa Major de Santa Anna, que s’allargarà fins el proper diumenge.

Al punt de dos quarts de 8 d’aquest vespre se celebra el pregó que dona inici a la festa, a la plaça dels Dies Feiners, i que és a càrrec de l’escriptor i doctor en genètica molecular Salvador Macip.

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat, però, que enguany el pregó és diferent respecte a edicions anteriors, ja que no només es tracta una lectura. En aquest sentit, s’hi han incorporat un espectacle literari i musical que ret homenatge a diverses figures de la literatura, i que també inclou l’actuació d’Enzo Poblete, un estudiant blanenc que toca una guitarra elèctrica construïda per ell mateix.

L’acte serveix també per lliurar la distinció de la Font Gòtica al pregoner, així com el Trofeu Vila de Blanes al guanyador del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava de l’any passat.

Enguany, una de les novetats del pregó és que és retransmès en directe per Televisió Blanes, i que es pot seguir per Internet a través del següent del canal de YouTube del mitjà.

Segons ha informat l’Ajuntament, la cobertura de l’acte es fa a través de diverses càmeres situades a la plaça dels Dies Feiners.

La Festa Major de Santa Anna inclourà, a banda de les diferents activitats diàries, actes destacats com el Festival de Música Jove Ensorra’t, que omplirà de música les nits des de demà i fins dissabte a la platja del centre, i també el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que enguany arriba a la 49a edició.

L’últim dia de festa major, aquest proper diumenge, es donarà a conèixer el veredicte el concurs i també se celebrarà el centenari Aplec de l’Amor, a Cala Bona.