radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-17:00
Home Comarcal El malgratenc David Verdaguer torna al Maresme per rodar el film “Uno para todos”

El malgratenc David Verdaguer torna al Maresme per rodar el film “Uno para todos”

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 366 0

Foto: catalanfilms.cat

Des del primer dia d’aquest mes de juliol, la nostra comarca és escenari del rodatge de la pel·lícula “Uno para todos”, el segon llargmetratge de David Ilundain i protagonitzada per l’actor malgratenc David Verdaguer.

Verdaguer, que recentment també ha estat protagonista en altres films com “Estiu 1993” o “Los días que vendrán”, es posa a la pell d’un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de 6è de primària en un poble completament desconegut per ell, i que afronta el repte de reintegrar un alumne malalt a l’aula i que no és ben rebut per la resta de companys.

Segons els productors, el film és “una història de superació, d’esperança, de la necessitat de perdonar i de saber demanar perdó en un entorn en què les diferències culturals i generacionals són evidents”.

Pel rodatge d’algunes escenes d’“Uno para todos” s’ha escollit l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt. En aquest sentit, segons destaca des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, la Maresme Film Commission ha facilitat que el rodatge de la pel·lícula es fes a la nostra comarca, on també passarà per Sant Andreu de Llavaneres, municipi també adherit a la iniciativa.

“Uno para todos” es distribuirà a partir de 2020 per A Contracorriente Films i compta amb la participació de diferents cadenes de televisió i institucions culturals de l’Estat.