radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Pengen el llaç groc de la façana de l’Ajuntament

Pengen el llaç groc de la façana de l’Ajuntament

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 743 0

Després de l’aprovació de la moció al ple d’ahir dijous, el govern palafollenc ha col·locat aquest matí una pancarta amb un llaç groc a la façana de l’Ajuntament, com a símbol de reclam llibertat pels presos i preses independentistes.

Inicialment, la previsió era penjar el llaç al balcó del consistori, però finalment s’ha pres la decisió de col·locar-lo uns metres més amunt, i queda situat ara a la façana.

L’alcalde, Francesc Alemany, argumentava ahir al ple que la moció per posar aquest símbol al balcó de l’Ajuntament se centra en protestar contra una presó preventiva que consideren una “irregularitat absoluta”.

La moció, aprovada amb els vots a favor d’ERC, va tenir crítiques per part de l’oposició. Dolors Agüera, des del PSC, considera que l’Ajuntament ha de vetllar per la “neutralitat” als espais públics, cosa que no creu que sigui possible amb la col·locació del símbol al consistori.

Per la seva banda, Clara Hidalga, de Palafolls en Comú, va ser molt crítica amb el contingut de la moció, i va demanar al govern “que no es prengui la justícia pel seu compte” a l’hora de decidir què es pot posar i què no a l’espai públic.

La moció sobre la col·locació d’un llaç groc a l’Ajuntament de Palafolls va acabar prosperant amb els vots a favor d’ERC, els vots contraris del PSC i l’abstenció de Palafolls en Comú.