radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Palafolls acull aquest vespre una Cursa Popular d’Orientació
, / 494 0 0

Palafolls acull aquest vespre una Cursa Popular d’Orientació

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Palafolls acull aquest vespre una Cursa Popular d’Orientació

L’esdeveniment, organitzat per club esportiu Aligots, se celebra a les 7 d’aquest vespre, i forma part de la Lliga d’Estiu 2019 de Curses d’Orientació que organitza aquesta entitat gironina.

La cursa es duu a terme al centre del municipi, a la zona del parc de Joaquim Ruyra, la plaça de les Valls d’Ax i el Palauet, i està enfocada a tot tipus de públic, estigui iniciat o no en el món de les curses d’orientació.

N’ha parlat Xavier Torras, membre dels Aligots i organitzador de la cursa a Palafolls.

A banda de les inscripcions que s’han pogut fer fins a mitjans d’aquesta setmana a través del web dels Aligots, una estona abans de la cursa també s’obren inscripcions.

Torras remarca el caràcter popular de les curses d’orientació que organitzen els Aligots a la Lliga d’Estiu, i que estan pensades perquè hi pugui participar qualsevol persona de qualsevol edat i de forma totalment segura.

Pel desenvolupament de la cursa d’aquest vespre es talla també una part del trànsit dels carrers per on es fa, per tal de poder garantir la seguretat dels participants.

Les curses d’orientació es fan seguint un mapa que té diferents punts marcats –les fites- per on cal anar passant i registrant el pas.

La Lliga d’Estiu 2019 de Curses d’Orientació dels Aligots seguirà fins a finals del proper mes d’agost, amb un calendari que segueix d’aquí a just una setmana amb una prova a Riudellots de la Selva i seguidament dues curses a Girona, a Montjuïc i a Montilivi respectivament, pels propers dies 1 i 8 d’agost.