radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal ERC i Junts per Catalunya anuncien un pacte de govern al Consell Comarcal del Maresme

ERC i Junts per Catalunya anuncien un pacte de govern al Consell Comarcal del Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 260 0

A les 12 del migdia de demà divendres, l’ens comarcal celebra el seu ple de constitució, i poc més de 24 abans s’ha conegut l’acord de govern al qual han arribat ERC i Junts per Catalunya pels propers 4 anys.

Les dues formacions han arribat a un acord per a gestionar i liderar el Consell Comarcal del Maresme durant el propr mandat 2019-2023 després de diverses trobades fetes posteriorment a les eleccions municipals del passat 26 de maig i a la constitució dels 30 ajuntaments de la comarca.

Segons han informat conjuntament els dos partits, que aquest matí han presentat el pacte, els equips negociadors d’ERC i de Junts per Catalunya han comparat els seus respectius programes i han traçat el full de ruta per la propera legislatura al consell.

Els dos partits governaran amb majoria absoluta al ple del Consell Comarcal del Maresme, després que ERC obtingués 12 consellers i Junts per Catalunya, un total de 6.

Segons els dos partits, la signatura d’aquest pacte de govern significa “una entesa de país i de comarca”.