radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes aixecarà la reducció horària de les discoteques, que es comprometen a lluitar contra l’incivisme

Blanes aixecarà la reducció horària de les discoteques, que es comprometen a lluitar contra l’incivisme

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 251 0

El consistori blanenc ha volgut donar un vot de confiança als locals d’oci nocturn de la zona dels Pins i la Plantera davant de les situacions d’aldarulls que viuen aquests dos barris des de fa temps.

Segons informa el Punt Avui, l’Ajuntament aixecarà la reducció horària aplicada a dues de les discoteques per part de l’anterior govern municipal, i que s’havia d’estendre també en altres locals.

Segons l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, els responsables de la discoteca Arena, així com també altres locals, s’han compromès a combatre les actituds “inadequades” fora dels locals, com bretolades o consum d’alcohol.

Segons declaracions de l’alcalde al diari, fins ara s’han fet diversos controls dins del local i considera que no hi ha motius per sancionar la discoteca, i qüestiona que sigui responsabilitat de la discoteca el fet que “10 o 12 persones es barallin a 400 o 500 metres del local o de camí de l’estació”.

A l’espera de les noves condicions, els locals d’oci nocturn s’han compromès a frenar l’incivisme tant davant del propi establiment com també al camí cap a l’estació.

En aquest sentit, segons informa el diari, els propietaris de les discoteques recuperaran el servei de bus per transportar joves fins a l’estació i també s’estarien plantejant “ajustar” les seves campanyes de màrqueting per evitar l’efecte crida.

Per la seva banda, la plataforma veïnal “Per uns barris més segurs” ha fet confiança al govern blanenc fins el proper 29 de juliol per tal que solucioni la problemàtica nocturna als barris dels Pins i la Plantera.