radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Calella celebra a partir d’avui les seves primeres Olimpíades de la Gent Gran

Calella celebra a partir d’avui les seves primeres Olimpíades de la Gent Gran

Comarcal Esports

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 376 0

La iniciativa arrenca avui dimarts i s’allargarà fins el proper  diumenge al passeig de Manuel Puigvert.

Segons ha informat l’Ajuntament de Calella, les Olimpíades de la Gent Gran formen part del conjunt d’activitats que s’han organitzat enguany per celebrar que el municipi és la primera Capital Catalana de l’Esport, capitalitat atorgada per la Fundació Catalana per l’Esport.

L’activitat s’adreça a qualsevol persona major de 65 anys, i ha obert inscripcions prèviament i també les obre durant la seva celebració.

Segons ha informat la regidoria d’Esports de Calella, les disciplines que s’hi duran a terme hi ha bitlles, futbol, escacs, futbolí humà, natació, petanca, bàsquet, atletisme i orientació.

Segons l’Espai Caixa de Calella, un dels objectius d’aquestes Olimpíades és “demostrar a la gent que un cop s’està jubilat no s’acaba la vida”, i que es pot ser “actiu i participar en la cultura i les activitats de la ciutat”.

La primera edició de les Olimpíades de la Gent Gran de Calella han rebut la col·laboració de diverses entitats del municipi, com per exemple la colla dels Udols de Foc, els Geganters de Calella, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella, el Club Natació Calella i Calella Marxa.