Prop de 2.000 signatures per reclamar solució als problemes de la zona d’oci nocturn de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plataforma veïnal “Per uns barris més segurs” ha lliurat aquest cap de setmana entorn a 2.000 signatures a l’Ajuntaament de Blanes, recollides durant els darrers mesos, amb l’objectiu de trobar una solució als problemes d’incivisme que es pateixen a la zona d’oci nocturn dels barris dels Pins i la Plantera.

La major part de les firmes s’han estat recollint en taules instal·lades a peu de carrer, mentre una altra part s’han rebut digitalment.

A banda de la recollida de firmes, que es va iniciar a finals del passat de mes de maig, la plataforma “Per uns barris més segurs” també s’ha manifestat en dues ocasions.

L’entrega de les signatures es va efectuar aquest passat divendres al matí a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el qual va agraït als membres de la plataforma “l’interès mostrat per resoldre una problemàtica que es produeix des de fa més d’una dècada”.

L’aclalde va reiterar que la suma d’esforçpos entre tots els actors implicats “ha de contribuir a trobar una solució que el consistori blanenc és el primer interessat en resoldre”, i va explicar que s’estan acabant de concretar diverses accions per fer-hi front, i que segons l’Ajuntament podrien ser “d’aplicació immediata” durant els propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics