radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes rebutja el projecte de perllongació de la C-32 i reclama al Govern que abandoni el projecte

L’Ajuntament de Blanes rebutja el projecte de perllongació de la C-32 i reclama al Govern que abandoni el projecte

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Foto: RP

Rebuig frontal del consistori blanenc envers les obres per allargar l’autopista del Maresme fins a Lloret, i que ahir van suspeses de forma cautelar pel TSJC.

Aquest matí, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, ha fet pública una declaració institucional en què s’ha mostrat el rebuig al projecte.

El consistori ho ha fet apel·lant al resultat de la consulta popular celebrada ara fa 3 anys sobre el projecte, en què més d’un 71% dels votants s’hi va posicionar en contra.

L’Ajuntament ha dit que malgrat que les obres hagin quedat aturades, “no poden conformar-se”, i ha instat a la Generalitat a fer marxa enrere amb els treballs.

Canosa també ha mostrat la seva solidaritat envers la plataforma Aturem la C-32, els membres de la qual han estat presents a la Sala de Plens aquest matí, i que ha estat lluitant aquests darrers mesos per evitar que es continuessin els treballs de tala d’arbres als paratges de Tordera, Blanes i Lloret.

Unes protestes que ha destacat també el portaveu de la plataforma, Joan Mora, que ha posat en valor dels boscos del Vilar i de Sant Pere del Bosc, afectats pel projecte de perllongament de l’autopista.

L’Ajuntament de Blanes assegura que aquest posicionament no afectarà les relacions institucionals amb el consistori de Lloret de Mar, favorable al projecte, i considera que ambdòs municipis es respectaran mútuament les seves decisions.

Des del consistori blanenc es té la intenció de treballar amb les alternatives de mobilitat que s’han posat damunt la taula des de la plataforma Aturem la C-32, com per exemple el desdoblament de la carretera entre Blanes i Lloret, i es mostra obert a la ciutadania per escoltar les demandes que puguin sorgir en aquest sentit.