radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat L’Ajuntament redistribueix els estacionaments de la plaça Major

L’Ajuntament redistribueix els estacionaments de la plaça Major

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 402 0

Els conductors que a partir d’ara passin per la plaça de l’Ajuntament de Palafolls observaran canvis en l’àmbit de l’estacionament.

Durant aquest, el personal de la Brigada d’Obres ha estat treballant en la redistribució de les places d’aparcament que fins ara hi havia just davant del consistori. 5 d’aquests espais estaven reservats a regidors i autoritats municipals de 8 del matí a 3 de la tarda.

El nou equip de govern ha decidit eliminar aquesta prioritat, i a partir d’ara una d’aquestes places es destinarà a persones amb mobilitat reduïda, una altra a autoritats municipals i la resta seran d’aparcament de zona blava amb rellotge horari.

Ho explica Susanna Pla, regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Palafolls.

La regidora explica que aquesta acció era un dels objectius marcats pel nou govern municipal, i avança que s’està treballant amb la Policia Local per tal de poder estudiar possibles modificacions en altres zones d’estacionament de Palafolls.

Els treballs de redistribució dels estacionaments de la Plaça Major han començat aquest dijous, i des de l’Ajuntament es preveu que s’allarguin entre avui mateix i demà divendres.