radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Inici » L’Ensorra’t de Blanes coincidirà per primer cop amb les mateixes nits del Concurs de Focs

L’Ensorra’t de Blanes coincidirà per primer cop amb les mateixes nits del Concurs de Focs

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 525 0

El Festival de Música Jove de Blanes, que es duu a terme dins de la programació de la Festa Major de Santa Anna, se celebrarà enguany les nits del 23 al 27 de juliol.

Es tracta de les mateixes dates de celebració del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, i és la primera vegada que coincideixen els dos actes festius a les mateixes nits.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’Ensorra’t començarà cada dia a partir d’1 quart de 12 de la nit, després de finalitzar l’espectacle pirotècnic, i el seu emplaçament serà la platja central de Blanes.

El festvial oferirà concerts de diferents estils musicals, també a través de nits temàtiques. La primera nit estarà dedicada a la música electrònica, amb l’actuació de diferents discjòqueis. El dimecres 25 es dedicarà al rap, amb l’artista local Prodi, seguit de les barcelonines Tribade i de Momo.

La següent nit, la del dijous, es dedicarà al reggae i a les versions, i de cara a divendres es podran veure les actuacions del grup revelació Kids From Mars, format per dos joves d’origen blanenc, així com dels nordamericans The Toasters, una banda de ska de reconeguda trajectòria mundial.

L’última nit, la de dissabte, el rock agafarà el protagonisme, amb els locals Rock Dogs, el punk rock de Violets i els madrilenys Rude Pride.

Enguany, el pressupost de l’Ensorra’t ha estat de 45.000 euros, i per segon any consecutiu el festival comptarà també amb la instal·lació d’un Punt Lila d’Informació per lluitar contra les agressions sexistes i defensar els drets dels col·lectius LGTBI.

El festival està organitzat per la Comissió Ensorra’t, amb membres del Consell Local de la Joventut de Blanes.

Foto de portada: Ajuntament de Blanes